Η Hellenic Ferry Services, εδώ και 24 χρόνια, παρέχει την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών στο τομέα της ναυτιλιακής πρακτόρευσης. Αποκλειστικές πρακτορεύσεις ναυτιλιακών γραμμών, υψηλή ποιότητα, αποτελεσματική εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές είναι ο δρόμος που έχουμε επιλέξει και τον κάνουμε πράξη μέσω των συνεργασιών μας με τις πιο αξιόπιστες εταιρίες διεθνώς.

Με σύμμαχο την εμπειρία μας, παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας ώστε να προσφέρουμε νέες δυνατότητες και ευκαιρίες στους πελάτες μας. Σήμερα, η Hellenic Ferry Services εισέρχεται δυναμικά σε ένα νέο και πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα χώρο, την υπηρεσία παροχής ηλεκτρονικών διοδίων.

Στόχος της νέας υπηρεσίας είναι να σας απαλλάξουμε από οποιαδήποτε ταλαιπωρία ή καθυστέρηση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας και παράλληλα να εξασφαλίσουμε τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό ποιότητας υπηρεσιών και ανταγωνιστικών τιμών.

Πολλοί γνωρίζετε ότι η διέλευση των διοδίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να γίνει μια περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία με τη χρήση πολλαπλών συσκευών, οι οποίες είναι απαραίτητες για το ταξίδι σας στις διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

H υπηρεσία διοδίων της Hellenic Ferry Services έρχεται να δώσει τη λύση με μια ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη πρόταση για τον καθένα. H υπηρεσία είναι αποδεκτή από το κορυφαίο σύστημα διοδίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και τις Αρχές διοδίων, εξασφαλίζοντας εύκολη και γρήγορη διέλευση σε 19 χώρες με ένα συμβόλαιο και ένα αθροιστικό τιμολόγιο ανά μηχάνημα και αριθμό πινακίδας οχήματος. Όλα τα δεδομένα των συναλλαγών σάς προσφέρονται άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς επιπρόσθετο χρόνο διαχείρισης εγγράφων, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη γρήγορη, έγκαιρη και ακριβή επιστροφή ΦΠΑ.

H συσκευή σε συνδυασμό με την κάρτα της Hellenic Ferry Services είναι αποδεκτή σε 19 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διασφαλίζει τη γρήγορη και απροβλημάτιστη διέλευση του αυτοκινήτων σας. Επιπροσθέτως, σας απαλλάσσει από οποιοδήποτε κίνδυνο μεταφοράς των μετρητών σας ή απώλειας αυτών και σας εξασφαλίζει απομακρυσμένη βοήθεια 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, με αυτόματη ανανέωση (άμεσα) και έλεγχο του οχήματός σας σε οποιαδήποτε περιοχή βρίσκεται αυτό.

  • 19 χώρες Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβακία
  • 1 Συνεργάτης για όλες τις μεταφορικές σας ανάγκες: εισιτήρια, τούνελ, διόδια
  • 1 Τιμολόγιο με όλες τις χρεώσεις ανά κίνηση με άμεση και αναλυτική τιμολόγηση
  • Κατάργηση χρήσης μετρητών για αντίστοιχες ανάγκες στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • Άμεση διακοπή υπηρεσίας σε περίπτωση κλοπής
  • Άμεση ανανέωση υπολοίπου
  • Απομακρυσμένη βοήθεια 24/7
  • Παρακολούθηση συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο με δυνατότητα παροχής υπηρεσίας επιστροφής ΦΠΑ
  • Δυνατότητα έκδοσης Eurovignette και UK Levy

Οι συνεργάτες μου κι εγώ είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να προσφέρουμε μια εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη πρόταση για εσάς.

GreekEnglish