Το υποβαθρο της εταιρειας και η πορεια της στην αγορα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε σχετικά με την συνεργασία μας με την P&O FERRIES, η οποία εξυπηρετεί τη Μάγχη και άλλα περάσματα, όπως το Καλαί-Ντόβερ, Χουλ-Ρόττερνταμ,Χουλ-Ζιμπρουγκ,Τισπορτ-Ρόττερνταμ,Τισπορτ-Ζιμπρουγκ,Τιλμπουρι-Ζιμπρουγκ,Λάρνη-Τρουν και Δουβλίνο-Λίβερπουλ, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Έχοντας την ανταγωνιστική υπεροχή που μας προσφέρει η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο της ναυτιλίας και οι αποκλειστικές συνεργασίες μας με πρακτορεία ναυτιλιακών γραμμών – έχουμε την ικανότητα να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε κάθε είδος βοήθειας που μπορεί να χρειαστεί κατά το δύσκολο έργο που ονομάζεται ‘’μεταφορά’’. Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούμε πάντα να προβαίνουμε σε συνεργασίες  με τις πιο ανταγωνιστικές και αξιόπιστες ναυτιλιακές εταιρείες ώστε να είμαστε σε θέση να καλύψουμε αποτελεσματικά και αποδοκτικά τις ανάγκες σας όσον αφορά οποιαδήποτε θαλάσσια μεταφορά.

Όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζουμε να σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα ναυτιλιακών υπηρεσιών, συνδιάζοντας τις πιο προσιτές τιμές, γεγονός απαραίτητο στις δύσκολες εποχές που περνάμε.

Η  P&O FERRIES είναι η μόνη ναυτιλιακή εταιρεία, που δεν έχει αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων της τα τελευταία 25 χρόνια. Ο αριθμός των αναχωρίσεων και από τα δύο λιμάνια ανέρχεται στις 30 ημερησίως με συχνότητα τα 45 λεπτά. Για αυτούς τους λόγους η  P&O FERRIES είναι ηγέτης ναυτιλιακή  εταιρεία στον χώρο της Μάγχης. Ο στόλος της έχει κατασκευαστεί με τα πιο υψηλά τεχνικά στάνταρτς. Γιαυτό, προσφέρει τις καλύτερες εγκαταστάσεις για σένα και τα οχήματά σου.

GreekEnglish