Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις νέες υπηρεσίες της εταιρείας.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως οι νέες δραστηριότητες της εταιρείας μας συμπεριλαμβάνουν την επιστροφή Φ.Π.Α για μεταφορικές εταιρείες και ιδιοκτήτες Ι.Χ που παρέχουν διεθνείς μεταφορές  σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όπως θα γνωρίζετε ήδη, όλοι όσοι εμπλέκονται στις διεθνείς μεταφορές με σκοπό την παροχή αγαθών, δικαιούνται να λάβουν επιστροφή Φ.Π.Α για κάθε τους ανάγκη κατά την διάρκεια του ταξιδιού που σχετίζεται με τις μεταφορικές υπηρεσίες (καύσιμα,διόδια,επισκευή οχήματος,αλλαγή λάστιχου,ξενοδοχείο,γεύματα,τρένο,πάρκινγκ,αγορά ειδών διατροφής ή σχετιζόμενων με τα αξεσουάρ και ανταλλακτικά του οχήματος, και κάθε άλλο κόστος σχετιζόμενο με τις μεταφορικές υπηρεσίες). Η επιστροφή του Φ.Π.Α διαφέρει σε κάθε χώρα.

Εμείς αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε όλη την διαδικασία που αφορά την αίτηση για της επιστροφή του Φ.Π.Α για όλες τις χώρες όπου η διαδικασία υφίσταται. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στον τομέα αυτόν (οι παλαιότεροι πελάτες μας ίσως να θυμούνται πως η διαδικασία επιστροφής του Φ.Π.Α ήταν μια από τις κυριότερες επιχειρηματικές  δραστηριότητες της εταιρείας), μας επιτρέπει όχι μόνο να παρακολουθούμε την διαδικασία μέχρι την στιγμή που θα λάβετε όλο το χρηματικό ποσό, αλλά επίσης να ασκήσουμε ένσταση, με την υποστήριξη του νομικού μας τμήματος, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις μέρος των εξόδων μπορεί να μην καλυφθεί. Από την στιγμή που είναι πολύ σημαντικό οι αιτήσεις να συμπληρωθούν σωστά και να υποβληθούν στην ώρα τους και είναι επίσης πολύ σημαντικό να λάβετε όλο το επιστρεφόμενο ποσό, το οποίο σας ανήκει και είναι υποχρέωση να σας επιστραφεί. Το αποτέλεσμα είναι να χάσετε χρήματα που σας ανήκουν χωρίς κανέναν λόγο. Ο στόχος μας είναι να αποφύγουμε οποιαδήποτε κατάσταση που θα προκαλέσει οποιαδήποτε απώλεια.

Σας διαβεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις νέες μας υπηρεσίες, με την ίδια δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα που σας παρέχουμε όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα της ναυτιλίας.

Παρακαλώ να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους εκπαιδευμένους αντιπροσώπους σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία.
Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν μας κάνετε την τιμή να μας εμπιστευτείται και να επεκτίνεται την συνεργασία μας σε αυτόν τον τομέα επίσης.

Θα είμαστε για πάντα στην διάθεσή σας.

GreekEnglish