Η επωνυμία έχει μια μακριά και περήφανη ιστορία που εκτίνεται πίσω στο 1837 – το πρώτο έτος βασιλείας της Βασίλισσας Βικτώριας! Για να βοηθηθεί η διατήρηση και να εορτασθούν τα σχεδόν 175 χρόνια ναυτικής κληρονομιάς,θεσπίστηκε ένας ιστότοπος για να βοηθήσει να αναστηθεί μια από τις πιο γνωστές ναυτιλιακές εταιρείες στον κόσμο.

Το όραμα της Superfast ξεκίνησε να υλοποιείται το 1995 με την δρομολόγηση του πρώτου πρωτοποριακού, γερμανικής κατασκευής ζεύγους πλοίων που μετέφερε Ι.Χ και επιβάτες στην διαδρομή Πάτρα-Ανκόνα -μειώνοντας τον χρόνο από τις 36 στις 20 ώρες και θέτοντας νέα πρότυπα στις θαλάσσιες μεταφορές μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.Σήμερα η Superfast Ferries διαχειρίζεται 4 υπερσύγχρονα οχηματικά-επιβατικά πλοία…

Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ναυτιλίας – πρωτοπόροι στο τρόπο φόρτωσης και εκφόρτωσης Roll on/off, η Grimaldi Group Naples είναι μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ναυτικές εταιρείες. Η Ομάδα εδραιώθηκε πριν πάνω από 50 χρόνια στην Ιταλία από την οικογένεια Grimaldi, η οποία δραστηριοποιείται ακόμα ενεργά στην εταιρεία, και έχει αναπτυχθεί σε έναν από τους τους κυρίαρχους διαχειριστές των τακτικών γραμμών σε φάσμα που καλύπτει ολόκληρο τον Ατλαντικό και την Μεσόγειο.

Η Scandlines GmbH είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες φέρι στην Ευρώπη, εδραιώθηκε το 1998 υπό την συγχώνευση των μεγαλύτερων εταιρειών φέρι σε Δανία και Γερμανία.Η ουσιώδης περιοχή δράσης μας συμπεριλαμβάνει το τρίγωνο μεταξύ Δανίας, Γερμανίας και Σουηδίας, όπου έχουμε το πιο πυκνό δίκτυο διαδρομών σε σχέση με κάθε αντίστοιχη εταιρεία φέρι.

Μια κορυφαία εταιρεία στο τομέα μεταφοράς επιβατών η οποία αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία 36 χρόνια. Μια εξέχουσα ελληνική εταιρεία που χαρακτηρίζεται από στόλο 6 υπερσύγχρονων πλοίων η οποία ενώνει λιμάνια και μεταφέρει ανθρώπους με ασφάλεια και άνεση.Με γνώμονα την φιλική προς τον καταναλωτή της φιλοσοφία και την συνεχής ανάπτυξη της ποιότητας και γκάμας των υπηρεσιών της, η MINOAN LINES έχει καταφέρει να πετύχει τα μεγαλύτερα ποσοστά ικανοποίησης στους πελάτες της από τα πρώτα βήματα της εδραίωσης της.

ANEK LINESΗ ANEK LINES ανήκει στην πιο σύγχρονη ομάδα ναυτιλιακών επιχειρήσεων, με μεγάλη Ευρωπαϊκή παρουσία και υψηλό κύρος. Από τον Δεκέμβριο του 1998, με την παρουσία της στο ελληνικό Χρηματιστήριο, έχει διασφαλίσει την ανοδική της πορεία.Μεγαλώνοντας το διαφημιστικό της δίκτυο, δημιουργώντας νέες διαδρομές,ενισχύοντας τις επενδυτικές ευκαιρίες και προκλήσεις στο ναυτιλιακό πεδίο, εφαρμόζοντας καλά στοχευμένες στρατηγικές μάρκετινγκ…

GreekEnglish